Драги ученици,

Ево, већ пар недеља заједничким снагама изводимо наставу на даљину. Већ смо се поприлично уходали, али су искрскле и неке препреке.

Желим и овим путем да вас обавестим да сам пренела ваше сугестије наставницима: 

1. да наставници усагласе давање домаћих задатака (има дана када није проблем све постићи, али има и дана када је то тешко изводљиво),

2. да рокови за домаће задатке буду дужи (многи од вас имају браћу и сестре са којима користе заједнички рачунар, па не стижу да испоштују рокове),

3. да се у наставном материјалу наведе начин предаје домаћег задатка и тачан рок за предају.

Надам се да ћемо то исправити у што краћем временском року.

Такође, хтела сам да вам скренем пажњу да, када тражите наставни материјал на школском сајту ОБАВЕЗНО погледате наслов, јер смо се договорили да наслове дајемо на следећи начин ОДЕЉЕЊЕ - НАСТАВНИ ПРЕДМЕТ - ЛЕКЦИЈА. Ово напомињем јер се дешавало да ученици раде задатке за погрешно одељење. Веома је битно да на то обратите пажњу, јер иако је назив предмета исти, наставни програм (оно што се учи) често није исти за различита одељења, односно различите смерове (образовне профиле за које се школујете).

Знам да је многима од вас и збрка у глави око тога да ли ово беше шаљем на мејл наставнику или у гугл учионицу или можда треба да сликам па да пошаљем на вибер? Како бисте се лакше организовали, у прилогу вам шаљем табелу која вам може помоћи око организације учења. Не заборавите да, када нешто одрадите, прецртате ту обавезу!

Желим вам да будете здрави, весели и позитивни! Надам се да се ускоро и видимо!

 П_О_М_О_Ћ_П_Р_И_У_Ч_Е_Њ_У