Фестивал ће бити одржан онлајн, од 08. до 15. новембра, под слоганом „Климатскa узбуна“.

Комплетан филмски садржај можете погледати на https://greenfest.rs/dugometrazni-filmovi/  и на https://greenfest.rs/kratki-i-srednji-metar/. Посебно вам препоручујемо дугометражни филм 2040.

Све филмове можете погледати потпуно бесплатно, и нису потребне никакве пријаве. Једноставно, дођете на сајт, у време када вама одговара, изаберете филм, и погледате.

Поред тога, припремили смо и три панел дискусије. За детаљније информације, посетите   https://greenfest.rs/panel-diskusije-i-predavanja/.

Панел дискусије ће бити емитоване онлајн на https://www.facebook.com/GreenFest/.

Датум и време одржавања панел дискусија:

08.11, у 19 часова Климатска акција и КОП 26

09.11, у 19 часова Како грађани постају произвођачи електричне енергије?

12.11, у 19 часова Невидљиви урбанизам климатских промена

Након премијерног емитовања, панел дискусије ће бити доступне на линку https://greenfest.rs/panel-diskusije-i-predavanja/.

На порталу ће од 8. новембра бити доступне и две панел дискусије Како Србија може да декарбонизује свој електроенергетски систем? и Будућност зелене градње.

Посетите и дигиталну изложбу о климатским променама, која је настала у склопу пројекта КАРАВАН ЗА КЛИМУ 3.0. Више информација можете видети на https://greenfest.rs/panel-diskusije-i-predavanja/#fi.

CENTAR ZA UNAPREĐENJE ŽIVOTNE SREDINE
ENVIRONMENT IMPROVEMENT CENTAR

M  +381 63 196 75 62
A   KNEZA VIŠESLAVA 70a,  11000 BEOGRAD

Драги ђаци и колеге, и ове године вас обавештавам о онлајн Међународном фестивалу зелене културе Грин фест у нади да ће те погледати неки од предложених еколошких филмова и тиме допринети развоју еколошке свести.

С поштовањем

Јелена Симић, наставница биологије i чланови Еко школе