Општа обавештења

Поштовани ученици,

зимски распуст ове године, непланирано и ванредно као што је због познатих околности и много шта друго, почиње у понедељак 21. децембра и траје до петка 15. јануара 2021. Први радни дан је понедељак, 18. јануар 2021. Наша школа ће тада бити у поподневној смени. О начину на који ће се настава одвијати бићете на време обавештени преко медија а објавићемо информацију и овде на школском сајту.

Лепо се проведите, срећни вам сви празници који иду, чувајте своје здравље и здравље својих ближњих.

 

Све школе су у току данашњег дана допиле допис Министарства просвете, науке и технлошког развоја а у вези организације наставе у наредном периоду. Молимо све ученике и родитеље да се упознају са дописом у прилогу, јер је упутством министарства предвиђено и уписивање одсутних ученика, односно ученика који нису учествовали у раду у оквиру наставе на даљину.

За родитеље и даље важи договор да обавесте одељењског старешину уколико је ученик болестан или у изолацији.

Чувајте ваше здравље и здравље ваших ближњих!

Nove_mere_za_organizaciju_rada_skola.pdf

Uputstvo_za_organizaciju_rada_srednjih_skola.pdf

Поштовани ученици, наставници и запослени,

од Министарства просвете, а преко наше Школске управе у Пожаревцу, добили смо допис са препорукама за поступање у случају појаве инфекције CoVID19. Одвојте који минут, упознајте се са текстом.

Препоруке_школама_за_поступање_у_случају_појаве_COVID-19_код_ученика_или_запослених.pdf

Поштовани ученици и запослени,

од Завода за јавно здравље Пожаревац, а преко наше школске управе, добили смо упутства и критеријуме за поступање у случају појаве Covid 19 вируса у школама. За сад у нашој школи је све уобичајено, појава заразе не постоји, али је добро да се сви упознамо са текстом из овог дописа.

Нађите мало времена па прочитајте.

Хвала

Критеријуми за поступање у случају појаве COVID19 у школама.pdf

Први уписни круг: 09. и 10. јула 2020. године од 08 - 15h

Други уписни круг: 13. јула од 08 - 15h

Начин уписа:

1. Непосредно у школи, када се подносе следећа документа:

  • Попуњена пријава за упис (у школи добијате образац)
  • Уверење о положеном завршном испиту
  • Сведочанство о завршеној основној школи
  • Уверење о испуњавању здравствених услова (лекарско уверење за образовни профил који се уписује – издаје га изабрани лекар)

Упис ће се вршити у кабинетима у другој згради (зграда гимназије). Уђите на главни улаз, ходник десно поред степеништа, трећа, четврта и пета врата. Важно: Због Ваше и наше безбедности, обавезно је ношење заштитних маски и рукавица.

2. Могућ је и еУпис на порталу еУправе када се документа за упис повлаче из базе података, у складу прописима о заштити података о личности.

Због стреса проузрокованог вирусом корона, почела је са радом СОС линија путем које ученици, родитељи и просветни радници могу да се обрате психолозима и педагозима, као и обученим саветницима.

Поштовани ученици и наставници,

за потребе објављивања садржаја везаних за одвијање наставе у ванредним условима, увели смо нови део нашег сајта који ће се само тиме бавити.

Можете да га пронађете у менију Настава -> Настава на даљину (ванредно стање) или ОВДЕ

С поштовањем,

Југослав Старчевић, наставник програмирања

web администратор школског сајта