Обавештења за ученике

Поштовани ученици и родитељи,

Желимо да вас обавестимо да су 12.5.2020. године све школе добиле допис Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а у вези организације рада средњих школа за завршетак другог полугодишта школске 2019/2020. године.

Драги ученици,

Обавештавамо вас да у петак, 1маја 2020. године неће бити наставе на даљину, због државног празника, Празника рада.

Такође, обавештавамо вас да ће се у четвртак, 30.априла 2020. године радити (на даљину) по распореду од понедељка.

Одмарајте и будите нам весели и позитивни!

 

 

Министарство просвете, науке и технолошког развоја расписало је данас конкурс на тему „Моја породица – Моја слобода“, на коме могу учествовати сви ученици основних и средњих школа. Циљ конкурса је подстицање креативног изражавања ученика, видљивост и промоција ученичког стваралаштва у различитим областима креативних индустрија.

Поштовани ученици и родитељи,

Желимо овим путем да вас обавестимо да смо у току јучерашњег дана, 13.4.2020. године, добили упутство о оцењивању од Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Поштовани ученици,

Обавештавамо вас да је дошло до измена у календару рада за средње школе, а у вези пролећног распуста. 

Наиме, последњи дан наставе на даљину пре пролећног распуста је ЧЕТВРТАК, 16. април 2020. године. Настава на даљину се наставља у УТОРАК, 21. априла 2020. године

Од 17. до 20. априла 2020. год. уместо наставе на даљину, на телевизији ће се емитовати едукативни садржаји у вези са празником и садржаји који су у функцији квалитетног коришћења слободног времена ученика.

Желимо вам да у миру, са својим најмилијима проведете Ускршње празнике. Христос Воскресе!

Колектив ТШ ''Никола Тесла''

Поштовани осмаци, будући средњошколци,

Надамо се да сте сви здрави и да и у овој ситуацији која нас је све заједно задесила нисте изгубили ведар дух.

Верујемо да поред школских обавеза - домаћих задатака, израда презентација и сличног, размишљате и о завршном испиту и о упису у средњу школу.

Зато погледајте које вам образовне профиле у школској 2020/2021. нуди наша школа, можда пронађете нешто баш за вас:

Драги ученици,

Почела је реализација наставних садржаја преко РТС Планете. Распоред предавња пратите преко www.rasporednastave.gov.rs, али будите и у контакту са одељењским старешинама и предметним наставницима како бисте од њих добили упутства које садржаје да пратите. Ови садржаји ће вам бити доступни и ван датих термина-пријавите се на РТС Планету (пријава је бесплатна).